Amazon kapak resmi
Amazon.com'dan alınan resim

İslam'ın salgın hastalıklara bakışı /

Materyal türü: MetinMetinDil: Türkçe Seri kaydı: Diyanet İşleri Başkanlığı ; 1778 | Halk kitapları ; 441Yayın ayrıntıları:İstanbul : Diyanet İşleri Başkanlığı 2020. Baskı: 2. BaskıTanım: 56 sayfa ; 22 cmISBN:
  • 9786057751737
DDC sınıflandırma:
  • 614.4 İSL.S 2020
Özet: İSLAM'IN SALGIN HASTALIKLARA BAKIŞI Bu günlerde hepimiz tüm dünyayı etkisi altına alan küresel bir salgınla karşı karşıya bulunmaktayız. Genciyle yaşlısıyla, zen- giniyle fakiriyle, kuzeylisiyle güneylisiyle bütün insanlığı derin bir kaygı ve korkuya sevk eden bu salgına karşı bütün dünya elindeki tüm imkân ve araçlarla topyekûn mücadele etmeye çalışmaktadır. Küresel ölçekli bu tür salgın ve buhranlar kit- lelerin beden ve ruh sağlıkları üzerinde onulması zor hasarlar ve tahribatlar oluşturmaktadır. Bunların devlet ve toplumların siyasi, sosyal ve ekonomik yapılarında meydana getirdiği ciddi değişim, kayıp ve zararlar ise meselenin başka bir boyutunu teşkil etmektedir. Bu süreçte hastalığa maruz kalan, yakınla- rını kaybeden veya işinden olan milyonlarca insanın yaşadığı ciddi psikolojik travmaların yanı sıra çoğu kişide ortaya çıkan belirsizlik, kaygı ve panik durumları toplum olarak ruh sağlı- ğımızı büyük ölçüde tehdit etmektedir.
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Yer Numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitap Kitap Türkiye Maarif Vakfı Eğitim İhtisas Kütüphanesi Genel Koleksiyon 614.4 İSL.S (Rafa gözat(Aşağıda açılır)) Kullanılabilir 0003242

İSLAM'IN SALGIN HASTALIKLARA BAKIŞI

Bu günlerde hepimiz tüm dünyayı etkisi altına alan küresel bir salgınla karşı karşıya bulunmaktayız. Genciyle yaşlısıyla, zen- giniyle fakiriyle, kuzeylisiyle güneylisiyle bütün insanlığı derin bir kaygı ve korkuya sevk eden bu salgına karşı bütün dünya elindeki tüm imkân ve araçlarla topyekûn mücadele etmeye çalışmaktadır. Küresel ölçekli bu tür salgın ve buhranlar kit- lelerin beden ve ruh sağlıkları üzerinde onulması zor hasarlar ve tahribatlar oluşturmaktadır. Bunların devlet ve toplumların siyasi, sosyal ve ekonomik yapılarında meydana getirdiği ciddi değişim, kayıp ve zararlar ise meselenin başka bir boyutunu teşkil etmektedir. Bu süreçte hastalığa maruz kalan, yakınla- rını kaybeden veya işinden olan milyonlarca insanın yaşadığı ciddi psikolojik travmaların yanı sıra çoğu kişide ortaya çıkan belirsizlik, kaygı ve panik durumları toplum olarak ruh sağlı- ğımızı büyük ölçüde tehdit etmektedir.