Yerel kapak resmi
Yerel kapak resmi

Türkiye'de kimya eğitimi : sorunlar, çözüm önerileri ve iyi örnekler / editör : Yüksel Altun.

Katkıda bulunan(lar):Materyal türü: MetinMetinDil: Türkçe Seri kaydı: Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Eğitim Enstitüsü ; 29Yayın ayrıntıları:Ankara : Eğitim Enstitüsü (EİT), 2023. Baskı: 1. BaskıTanım: 226 sayfa : şekil, tablo, renkli fotoğraf ; 24 cmISBN:
  • 9786259887005
Konu(lar): DDC sınıflandırma:
  • 372.35 TÜR.K 2023
Genel Not:
Ekonomik İşbirliği Teşkilau Eğitim Enstitüsü, üye ülkelerin kalkınma hızını ve kalitesini yükseltmek amacıyla temel bilimler alanındaki eğitim sorunlarına ve fırsatlarına dikkat çeken bir dizi araştırma projesi yürütmektedir. Elinizdeki bu önemli çalışma, Türkiye'de tüm seviyelerde kimya eğitiminin halihazırdaki sorunlarını ilgili akademisyen ve uzmanların görüşleri, tespitleri ve bulguları etrafinda ele alarak çözüm geliştirmekte; iyi uygulama örnekleri üzerinden daha iyi bir kimya eğitimi için öneriler sunmaktadır. Ekonomik ve endüstriyel rekabetin en kritik unsurlarından birisi olan kimya, bugün nanoteknoloji, malzeme bilimi ve enerji araştırmaları gibi en güncel ve değer yaratan çalışma alanlarının temelini oluşturmaktadır. EIT üyesi ülkeler hiç vakit kaybetmeden eğitimde temel bilimleri öncelemeleri halinde daha nitelikli ve sürdürülebilir bir kalkınma sürecinin temellerini atmış olacaklardır.
Bibliyografik Notlar:
Kaynakça bölüm sonlarındadır.
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Yer Numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitap Kitap Türkiye Maarif Vakfı Eğitim İhtisas Kütüphanesi Genel Koleksiyon 372.35 TÜR.K (Rafa gözat(Aşağıda açılır)) Kullanılabilir 0004572

Ekonomik İşbirliği Teşkilau Eğitim Enstitüsü, üye ülkelerin kalkınma hızını ve kalitesini yükseltmek amacıyla temel bilimler alanındaki eğitim sorunlarına ve fırsatlarına dikkat çeken bir dizi araştırma projesi yürütmektedir. Elinizdeki bu önemli çalışma, Türkiye'de tüm seviyelerde kimya eğitiminin halihazırdaki sorunlarını ilgili akademisyen ve uzmanların görüşleri, tespitleri ve bulguları etrafinda ele alarak çözüm geliştirmekte; iyi uygulama örnekleri üzerinden daha iyi bir kimya eğitimi için öneriler sunmaktadır.

Ekonomik ve endüstriyel rekabetin en kritik unsurlarından birisi olan kimya, bugün nanoteknoloji, malzeme bilimi ve enerji araştırmaları gibi en güncel ve değer yaratan çalışma alanlarının temelini oluşturmaktadır. EIT üyesi ülkeler hiç vakit kaybetmeden eğitimde temel bilimleri öncelemeleri halinde daha nitelikli ve sürdürülebilir bir kalkınma sürecinin temellerini atmış olacaklardır.

Kaynakça bölüm sonlarındadır.

Resim görüntüleyicisi'nde görüntülemek için resim üzerine tıklayınız

Yerel kapak resmi